26 februari 2018

Over ons

Over Puurlijk

Puurlijk is ontstaan door de combinatie van de nieuwsgierigheid in het leven en de waardering voor puurheid in vele zuivere vormen. Tijdens de Puurlijk trainingen maken we gebruik van de wijsheid die in jezelf aanwezig is. Inspiratie halen we onder andere diverse stromingen, natuur en cultuur. Hoe meer je ontdekt wat er allemaal is, hoe meer er mogelijk voor je wordt.

Als je vasthoudt aan het oude krijgt het nieuwe geen kans om zich te manifesteren.

De wereld om ons heen veranderd continue en wij zelf veranderen. In een steeds sneller ontwikkelende verdigitaliserende maatschappij lijkt het steeds meer een kunst om bij jezelf te blijven. Met alle prikkels, keuzes en verantwoordelijkheden die wij vandaag de dag krijgen opgelegd en ook onszelf opleggen. Nieuwe gewoontes beginnen en oude achterlaten. Wat doe je en ga je doen de komende periode om jouw leven kleur te geven?

Onze visie

Wij geloven dat wanneer je handelt vanuit wie jij bent je de meeste levensvreugde ervaart en potentieel benut. Waar je ook bent of wat je ook doet. Om de Puurlijkste versie van jezelf te zijn hebben we onszelf te blijven ontwikkelen, voor jezelf en je omgeving! Met onze kennis, enthousiasme en aandacht voor jou willen we daar aan bijdragen en je inspireren.

Ons aanbod

De diverse Puurlijk trainingen bieden je de mogelijkheid om een verdieping te maken in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zodat je jezelf nog beter gaat begrijpen en kennen. Wat voor jou nu belangrijk is, hoe je de dingen doet zoals je die doet en wat de sturing daarvan is.

De wereld is continue in verandering. Ook jij bent continue in verandering. Door de diversiteit van ons aanbod kun je op veel verschillende manieren meer te weten komen over jezelf. Nieuwe inzichten verkrijgen over de fase van je leven waarin je je op dit moment bevindt. En waar je je op dit moment op wilt richten of een verdieping in wilt maken.

Door met elkaar te delen kunnen we elkaar inspireren.

Naast inspiratie en bewustwording zorgen de Puurlijk trainingen er ook voor dat je weer nieuwe en andere dingen kunt creëren dan dat je tot nu toe hebt gedaan. Je kunt zaken in je leven gaan aantrekken of makkelijker bereiken. Simpelweg omdat je weer meer weet over jezelf, meer inzichten hebt en over meer mogelijkheden beschikt!

DE TRAINERS EN COACHES

De Puurlijk trainingen in Spanje en Nederland worden verzorgd door een aantal trainers en coaches. Die op hun eigen vakgebied en met hun eigen kwaliteiten bijdragen aan de Puurlijk trainingen.

Margreet Boekee

Margreet (1980) is internationaal gecertificeerd NLP trainer die met volle aandacht je stimuleert voorbij het bekende te gaan. Ze is ervan overtuigd dat je veel meer kunt en veel meer in je hebt dan je zelf voor mogelijk houdt. Van jongs af aan heeft zij topsport bedreven en is drie keer Nederlands Kampioen paardrijden. Op haar 19e besloot ze om in de zakelijke dienstverlening te gaan werken waar ze diverse functies heeft ingevuld op HR afdelingen en zich bezig hield met onder andere Talentonwikkeling en mede een outsourcingstraject heeft begeleid.

Margreet over de Puurlijk training in Spanje:

“Wat ik zelf merkte tijdens mijn reizen, kort of lang, dat het altijd weer vernieuwde energie gaf, verrassende inzichten en nieuwe besluiten. Door in een andere omgeving te zijn, in een andere cultuur en ander klimaat kun je op een andere manier kijken naar wat je thuis doet. Alleen reizen en nieuwe mensen ontmoeten zorgt ervoor dat je op een andere manier verbind met jezelf, je omgeving, de wereld en het universum.

Je ziet andere dingen, ervaart andere dingen en hoort andere dingen. Vanuit jezelf kun je nieuwe dingen in gang zetten. De Puurlijk training in Spanje sluit hier perfect bij aan. Verkennen, verdiepen, ervaren en leren in een relaxte ontspannen omgeving. Iedereen zou zichzelf dat af en toe moeten gunnen!”

Marieke van Beek

Marieke van BeekMarieke (1976) is internationaal gecertificeerd NLP trainer die gelooft in de kracht van ieder mens. Zij inspireert je weer bij je kern te komen en zoekt daarin graag naar creatieve werkvormen. Het verbinden  van denken, voelen en doen is voor haar essentieel. Marieke is naast haar eigen coachingspraktijk en trainingswerkzaamheden werkzaam als organisatieadviseur. In alles wat zij doet stimuleert zij mensen om hun potentieel aan te boren, vanuit energie, plezier en het ervaren van een flow. Haar opleiding als arbeids- en organisatiepsycholoog en jarenlange ervaring in het HR vak zijn een stevige basis, waarbij zij sterk gelooft in het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor je gedrag en handelen en je omgeving een spiegel daarin is.

Marieke over de Puurlijk training in Spanje:

“Letterlijk even afstand nemen van je huidige leven om stil te staan bij wat voor jou in essentie belangrijk is. Op zoek naar nieuwe inzichten over jezelf, op een andere manier kijken, ervaren en voelen dan dat wat je wel kent van en over jezelf blijven herhalen. Daar is deze intensieve drie daagse training bij uitstek geschikt voor.

Ik heb het zelf ook ervaren, in het buitenland een training volgen die persoonlijke ontwikkeling centraal stelt. Flink de diepte in, met de zon hoog aan de hemel en een ontspannen omgeving waar je verblijft. Dat gun ik jou ook! Misschien ken je dat gevoel, je weet dat het tijd is om stappen te zetten, in beweging te komen. De kans doet zich nu aan een ticket naar Spanje te boeken, met gelijkgestemden op zoek naar dat van jezelf wat je nog niet kende. En met (zonne)energie en volle focus ga je weer naar huis. Ik zeg: doen!”

Ine de Leeuw

Ine de LeeuwIne is Trainer, Organisatieadviseur en Paardencoach en werkt graag samen aan duurzame resultaten. Ine heeft een scherp oog voor processen en interactie, kan snel schakelen. Ze is veeleisend en geeft het beste van zichzelf met alles wat ze doet, maar vraagt dat ook van haar opdrachtgevers en partners in het werk. Ze benut daarbij methodieken die een geheel nieuw perspectief op de vraag en mogelijke oplossingsrichtingen kunnen bieden. Bijvoorbeeld door paarden in te zetten bij coaching op leiderschap of teamontwikkeling.

Ine over de Puurlijk training met paarden:

“Echte verandering begint bij jezelf. Bij reflectie op hoe je doet, hoe dat overkomt bij anderen en wat je ermee bereikt. En bij het onderzoeken hoe het anders kan als er reden is om dingen anders te doen. Dat zijn voor mij sleutelwoorden in persoonlijke ontwikkeling: bewustwording, reflectie, onderzoeken, experimenteren, bijstellen.

Ik voel mij bevoorrecht om in mijn werk mensen te mogen begeleiden in dit ontwikkelproces. Soms heel individueel, soms in teams of zelfs hele organisaties. En vaak met een paard als mede-coach. Omdat een paard als geen ander zonder oordeel, zonder vooropgezet plan, zonder doel, gewoon in het hier-en-nu reageert op wat er ís. Niet meer en niet minder.

Eerlijker, authentieker kun je het niet hebben. Onontkoombaar. En daarmee kunnen we zonder omwegen aan het werk dáár waar het nodig is. Het is altijd weer een avontuur, een ontdekkingstocht, bijzonder, indrukwekkend en onvoorspelbaar. En altijd met een resultaat waarmee je vol vertrouwen verder kunt.