paardencoaching puurlijk

Over Puurlijk

Puurlijk betekent in staat zijn tot de echte zuivere versie van jezelf. Zo binnen, zo buiten.
Om vanuit persoonlijk leiderschap bij te dragen aan het grotere geheel. 

contact paard

MISSIE


Bijdragen aan een pure zuivere verbinding met jezelf en je omgeving zodat je de dingen doet die van betekenis zijn. 

VISIE

De wereld om ons heen verandert continue en wij zelf veranderen. In een
 steeds sneller ontwikkelende verdigitaliserende maatschappij lijkt  het steeds meer een kunst om bij jezelf te blijven. Met alle prikkels, keuzes en verantwoordelijkheden die vandaag de dag aanwezig zijn en die we voor onszelf creëren.

Wij geloven dat wanneer je handelt vanuit wie jij bent je de meeste levensvreugde ervaart en potentieel benut. Voor jezelf, de mensen om je heen en in de wereld.  Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het leven kent vele uitdagingen. In onszelf en in contact met anderen. Een ieder van ons maakt de nodige dingen mee die invloed hebben op hoe we op dat moment in het leven staan. 

Om de Puurlijkste versie van jezelf te zijn hebben we onszelf te blijven ontwikkelen, voor jezelf,  je relaties en werkomgeving.
Om de tijd die je hier gegeven is voluit te kunnen benutten.

WERKWIJZE

Wij bieden je in het contact met het paard en andere bewezen technieken inzichten en ervaringen die je perfect in het dagelijks leven kunt toepassen en integreren. Vraagstukken die al langer of recentelijk van invloed zijn, op de
kwaliteit van leven en functioneren, worden belicht. Nieuwe gewoontes en patronen beginnen en oude achterlaten. 

We maken zaken bespreekbaar vanuit diepgang en humor.
Met onze kennis, scherpzinnigheid, enthousiasme en aandacht inspireren wij jou of jouw team graag.

Wees welkom!
Je hebt het alleen te doen én je hoeft het niet alleen te doen

ONS TEAM

MARGREET BOEKEE - Trainer en paardencoach

Margreet  is paardencoach en internationaal gecertificeerd NLP trainer die met volle aandacht, professionaliteit en oog voor detail je stimuleert voorbij het bekende te gaan. Ze is ervan overtuigd dat je veel meer kunt en veel meer in je hebt dan je zelf voor mogelijk houdt. Als alles er van jezelf mag zijn kun je het leven puur leven. Van jongs af aan heeft zij topsport bedreven en is drie keer Nederlands Kampioen paardrijden. Op haar 19e besloot ze om in de zakelijke dienstverlening te gaan werken waar ze diverse functies heeft ingevuld op HR afdelingen en zich bezig hield met Talentonwikkeling, managementadvisering en begeleiding outsourcingstrajecten. De afgelopen jaren traint en begeleid ze mensen en teams. Met en zonder paarden. Ze geniet van het stukjes mee mogen reizen en bij te dragen aan werk- en levensplezier. 

INE DE LEEUW - Trainer, organisatieadviseur en paardencoach

Ine werkt graag samen aan duurzame resultaten. Ine heeft een scherp oog voor processen en interactie, kan snel schakelen. Ze is veeleisend en geeft het beste van zichzelf met alles wat ze doet, maar vraagt dat ook van haar opdrachtgevers en partners in het werk. Ze benut daarbij methodieken die een geheel nieuw perspectief op de vraag en mogelijke oplossingsrichtingen kunnen bieden. Bijvoorbeeld door paarden in te zetten bij coaching op leiderschap of teamontwikkeling.

MARIEKE VAN BEEK - Trainer en coach

Marieke is internationaal gecertificeerd NLP trainer en coach die gelooft in de kracht van ieder mens. Zij inspireert je weer bij je kern te komen en zoekt daarin graag naar creatieve werkvormen. Het verbinden  van denken, voelen en doen is voor haar essentieel. In alles wat zij doet stimuleert zij mensen om hun potentieel aan te boren, vanuit energie, plezier en het ervaren van een flow. Haar opleiding als arbeids- en organisatiepsycholoog en jarenlange ervaring in het HR vak zijn een stevige basis, waarbij zij sterk gelooft in het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor je gedrag en handelen en je omgeving een spiegel daarin is.

Wil je meer weten of twijfel je of het bij jou past? 

We maken graag tijd voor je om jouw vragen te beantwoorden en te onderzoeken wat het beste bij jou past. 

Onze ervaring is dat een gesprek en het stellen van een aantal vragen vaak al meer helderheid geeft.

We kijken graag met je mee!