Paardencoaching locaties puurlijk

Locaties

Paardencoaching, loopbaanbegeleiding en teamontwikkeling op diverse locaties in Nederland.

Bij de keuze voor de locaties kijken we naar de goede zorgen voor mens en paard in een natuurlijke landelijke omgeving. 

paardencoaching locatie abcoude puurlijk

Paardencoaching in Abcoude (bij Amsterdam)

Omgeving en locatie

De locatie Abcoude waar trainingen plaats vinden is gelegen in Noord Holland. Opvallend genoeg ligt Abcoude onder de rook van Amsterdam. Heel dicht bij de grote stad voel je op deze locatie de rust en ruimte die het landelijke leven typeert. Het idyllische plaatsje Abcoude is favoriet bij mensen die graag landelijk willen wonen en toch dicht bij de grote stad willen zijn.

Deze locatie ligt in een natuurlijke omgeving waarin je je echt midden in de natuur waant. Je kijkt vanaf de locatie op de uitgestrekte weilanden. Op weg naar de locatie rijd je langs een riviertje Het Gein. Dit is een riviertje van ongeveer 6 km lengte gelegen tussen Driemond en Abcoude.

Faciliteiten op de locatie 

De locatie beschikt over twee overdekte paardenbakken, twee trainingsruimtes, een lunch- en pauze ruimte. Deze ruimtes hebben een uitkijk naar de paardenbak en de weilanden en zijn erg licht. De kachel en een relax zitje maken het binnen extra comfortabel in de winter. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het buitenterras.

Parkeergelegenheid
Op deze locatie is er voldoende gratis parkeergelegenheid. 

den haag rotterdam paardenoaching s gravenzande

Paardencoaching in 's-Gravenzande

(bij Den Haag en Rotterdam)

Omgeving en locatie

De locatie 's-Gravenzande is gelegen in Zuid Holland tussen Den Haag en Rotterdam in het Westland. Het Westland staat bekend om zijn bloemen en groenten teelt en de vele kassen waarin dit wordt geteeld. Deze locatie ligt tussen de kassen aan het einde van een tuindersweg.

Je kijkt op het weiland, een dijk en daarachter het Staelduinse Bos. In dit bos vliegen vaak roofvogels rond. Een prachtig gezicht vanaf een plek die rustig en relaxt is. Op enkele minuten rijden bevindt zich ook het strand van Hoek van Holland. Hier kun je uitkijken op de Nieuwe Waterweg of  een strandwandeling maken.

Faciliteiten op de locatie 

De locatie beschikt over een paardenbak en weiland. Op deze locatie is het alleen mogelijk om buiten de paardencoaching te verzorgen. 

Parkeergelegenheid

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.  

utrecht paardencoaching stoutenburg

Paardencoaching Stoutenburg (bij Utrecht)

Omgeving en locatie 

Aan de rand van het mooi landelijk gelegen Stoutenburg vlakbij  Amersfoort in de provincie Utrecht, ligt deze locatie. De locatie is een zorgboerderij. Op zorgboerderij Blommendal wordt er dagbesteding aangeboden  aan volwassenen en kinderen met een verstandelijke en/of psychische beperking.
Een mooie plek waar altijd bedrijvigheid is. 

Faciliteiten op de locatie 

De locatie beschikt over een overdekte paardenbak, twee trainingsruimtes waar een lunch geserveerd kan worden en een buitenterras.  

Parkeergelegenheid
Op deze locatie is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

puurlijk paardencoaching veeningen

Paardencoaching in Veeningen (bij Zwolle)

Omgeving en locatie 

De locatie in Veeningen is gelegen in de provincie Drenthe tussen Zwolle en Assen. Deze zeer landelijk gelegen locatie bevindt zich in het Oosten van ons land. Tussen de vele weilanden is dit een  rustgevende plek om te mogen werken met de paarden. 

Faciliteiten op de locatie 

De locatie beschikt over een buiten paardenbak, trainingsruimte en een lunchruimte. Deze ruimtes hebben een uitkijk naar de paardenbak en de weilanden. In de zomer zijn er voldoende plekken om buiten te zitten.

Parkeergelegenheid
Op deze locatie is er voldoende gratis parkeergelegenheid.