3 maart 2018

Puurlijk © in Spanje

Puurlijk in Spanje

De training Puurlijk © in Spanje bied jou de mogelijkheid om drie dagen in een zonovergoten inspirerende omgeving jezelf verder te ontwikkelen. De ontwikkeling van de reis die misschien wel je hele leven mag duren. Waarbij je soms besluit iets achter te laten en soms besluit iets mee te nemen. Waar je af en toe even stil staat om te bekijken waar je vandaan komt en waar je nog graag naar toe wilt. Om te checken of je nog op de natuurlijke weg bent, de weg die bij jou past.

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt al wat stappen gezet in je eigen ontwikkeling. Eigenlijk ben je altijd wel op zoek naar nieuwe inzichten over jezelf. Het is tijd weer zo’n stap te maken, tijd voor jezelf, maar dan net even anders. Het leven biedt veel mogelijkheden, kansen en uitdagingen. Mogelijk heb je net een nieuwe keuze gemaakt die impact heeft op je leven of heb je een verlangen nieuwe keuzes te maken.

Wil je persoonlijke ontwikkeling combineren met zon en ontspanning? En houd je van de combinatie van leren en ervaren. Dan is deze intensieve ‘APK’ precies wat voor jou!

Wat biedt deze training jou?

Wij geloven dat je ultiem leert, reflecteert en tot nieuwe inzichten komt als je letterlijk even afstand kunt nemen van je huidige leven. Andere informatie uit jezelf verkrijgen, op een andere manier dan je misschien wel gewend bent. In een context waarbij je uitgedaagd wordt op een andere manier naar jezelf te kijken. Met methodieken die jouw mindset aan het schudden brengen. Waardoor je meer leert over wie jij diep van binnen bent, wat jouw sturingen zijn, wat je verlangens zijn en hoe je daar invulling aan gaat geven.

Hoe prettig zou het zijn om hetgeen dat voor jou nu actueel is eens van verschillende kanten te bekijken? Vanuit een ander perspectief, waardoor je nieuwe inzichten en ervaringen krijgt en verder kunt op jouw pad, in jouw leven. Wij combineren diverse methodieken, gebaseerd op het NLP gedachtegoed, mBIT (hoofd, hart en buik) en systemisch werken. Ook werken we graag met en in de natuur.

Programma

Dag 1 – Verlangen

 • Wat zijn jouw verlangens in deze fase van je leven?
 • Welke gedachten houden je tegen om hetgeen je zo graag zou willen te gaan doen?
 • Welke gedachten gaan je helpen bij het bereiken van je verlangen?

Dag 2 – Verdiepen

 • Welke pijlers in je leven zijn op dit moment belangrijk voor je?
 • Wat houd je tegen in je leven?
 • Hoe zorg je ervoor dat je energie (weer) meer gaat stromen?

Dag 3 – Integreren

 • Hoe zorg je er voor dat je in het dagelijkse leven vanuit balans kunt leven
 • Hoe zorg je er voor dat hetgeen je graag wilt nu ook echt gaat DOEN.

Kernwoorden die deze training kenmerken:

 • Reflectie
 • Intensief
 • Ontspanning
 • Verdieping
 • Uploaden
 • Ervaringsgericht

Door de training:

Heb je de gelegenheid om een verdieping te maken en stil te staan bij jezelf. Waar ben je op dit moment in je leven? Waar wil je meer van gaan doen? En wat wil je achter je laten. Wanneer ben je in flow en puur jezelf en hoe kun je daar voor zorgen? Na deze driedaagse training ben je geïnspireerd en ervaar je vertrouwen in het vervolg van jouw pad, jouw kracht en jouw mogelijkheden. En weet je nog beter hoe je jouw wijsheid verder kunt aanboren. Het geeft je een boost in het leven vanuit jezelf.

 Wanneer je af en toe stil staat heb je een mooi uitzicht waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt.

 Training: Puurlijk in Spanje

Trainers

Deze training wordt gegeven door Margreet Boekee en Marieke van Beek.

‘Margreet en Marieke zijn trainer/coaches met aandacht, enthousiasme, diepgang en humor.  Doordat de vele trainingen die zij volgende op het gebied van NLP, Systemisch werken en MBIT hen zoveel handvatten heeft gegeven om meer over zichzelf te leren en te begrijpen en meer invloed te hebben in het dagelijkse leven delen zij graag hun kennis daarover met jou.  Zij geloven daarbij in eigen kracht, het nemen van verantwoordelijkheid en dat ieder mens nog zoveel meer wijsheid in zich heeft. Zij willen hun geleerde lessen graag met je delen. Zodat ook jij je eigen leven weer kunt verrijken en meer energie hebt. Energie om het leven te leven dat volledig bij jou past. Met meer mogelijkheden, flexibiliteit, vrijheid, ontspanning en geniet momenten.

Locatie

Hier vind je meer informatie over de inspirerende locatie in Spanje waar deze Puurlijk © training wordt gegeven.

Puurlijk © in Spanje in 2020

Puurlijk © in Spanje 16-10-2020 t/m 18-10-2020 Informatie over de locatie Aanmelden

Referenties

Melanie:

Wat heb ik een geweldige paar dagen gehad in Spanje. Ik had de luxe om deze training vanuit mijn werkgever te mogen volgen. Op mijn 32e wilde ik graag eens even stil staan hoe het gaat tot nu toe. Het dagelijkse leven gaat namelijk ontzettend snel vind ik. Echt even reflectie time. En dan ook nog met een gave groep en onder de Spaanse zon. Over een een tijdje zou ik het zo weer doen. Af en toe even stilstaan om daarna weer met vernieuwde energie vooruit te gaan!

Maud:

Of ik een referentie wilde schrijven? Nou en of! Wat een aandacht heb ik in de paar dagen gekregen. En tijd om echt vanuit mijzelf weer nieuwe stappen te zetten. Door de afwisseling van theorie en veel ervaringsoefeningen is dit echt een ervaring die een toevoeging heeft in mijn leven.

Josefien:

Na lang wikken en wegen heb ik dan toch de stap genomen om deel te gaan nemen aan deze training. Al jaren dacht ik dat ik wel aan zelfreflectie deed en stappen maakte. Nu heb ik ervaren hoe gaaf het is om dit onder professionele begeleiding te doen. Anders dan dat ik het normaal gesproken zou doen. Dat heeft mij echt weer nieuwe inzichten gegeven. EN na deze training heb ik veel dingen die ik heb ingezien en geleerd in mijn leven geïntegreerd. Iets wat daarvoor wel anders was.