3 maart 2018

Puurlijk © is dit nu later

Puurlijk is dit nu later

De 3-daagse Puurlijk © training “Is dit nu later”, speciaal voor 30-ers en 40-ers, in Teteringen biedt jou de mogelijkheid om in een korte periode jezelf verder te ontwikkelen.  En meer te weten te komen over jezelf. Te onderzoeken wat je de komende periode in werking wilt zetten. Om in de levensfase waarin je je nu begeeft de balans op te maken, even tijd voor bezinning te nemen en met vernieuwde energie verder te gaan.

Herken jij jezelf hierin?

Ben jij een dertiger, veertiger met een leven dat zo zijn gangetje gaat? Iemand bij wie dat leven wel eens knaagt? Heb je soms het gevoel dat er meer is, maar je weet niet goed hoe je daar moet komen? Je eigen hersenspinsels ken je nu wel. De patronen in je gedrag die je door de jaren hebt ontwikkeld mogen weer eens onder de loep worden genomen. Over welke patronen ben je tevreden? En welke hebben hun beste tijd gehad en zijn nodig toe aan vervanging?

Je mist net die sprankeling bij jezelf. En hebt het gevoel dat je stil staat terwijl je juist met energie vooruit wilt gaan. Met de goed bedoelde adviezen en tips van vrienden en kennissen kom je niet meer verder. Het is tijd om sommige dingen anders te gaan doen, sommige dingen niet meer te doen en sommige dingen te verbeteren of vaker te gaan doen. Maar hoe? Eigenhandig je eigen patronen herkennen en aanpassen is moeilijk weet je inmiddels.

       – Investeer in jezelf, juist nu!-

Wat biedt deze training?

We weten allemaal dat de periode tussen de dertig en vijftig jaar de jaren van een mensenleven zijn waarin je de meeste ballen in de lucht houdt. En dat er grote keuzes gemaakt moeten worden die consequenties hebben voor de rest van je leven. Deze drie daagse training gaat over anders kijken, anders denken, anders beleven. Vanuit een ander perspectief kijken naar jouw leven. Naar jouw verwachtingen, teleurstellingen, successen en verlangens. Om de balans op te maken, bij te stellen, aan te passen en meer te gaan doen van wat je heel graag wilt.

Je gaat ervaren welke informatie en wijsheid je nog meer in je hebt. En welke ondenkbare mogelijkheden er dan tot de werkelijkheid gaan behoren. Je krijgt de ruimte om echt stil te staan bij jezelf. Je brengt de focus naar wat voor jou echt belangrijk is. Tijdens deze training ga je uit de dagelijkse hectiek om de balans op te maken en je eigen creativiteit aan te spreken. En je dié nieuwe energie en richting te bieden waar je zo naar verlangt!

Jouw doel staat centraal

We werken tijdens de training met een door jezelf bepaald doel, wens of thema. De training is zo opgebouwd dat we jouw doel op verschillende manier belichten waardoor je meer inzicht krijgt en keuzes kunt maken. In de training wordt gebruikt gemaakt van diverse praktische technieken vanuit NLP, systemisch werken en Mbit. En we gaan met paardencoaching aan de slag, wat een bijzondere vorm van reflectie is.

Jouw zelfinzicht en ontwikkeling staat centraal tijdens deze interactieve training. Daarbij zal het levenswiel als leidraad worden gebruikt. Het levenswiel is een heel handig hulpmiddel waarmee je de verschillende onderdelen van jouw leven onder de loep kunt nemen. Het helpt je te zien hoe belangrijk het is om balans te houden in je leven en om prioriteiten te stellen. Het levenswiel bestaat uit acht onderdelen: gezondheid, vrienden en familie, liefde, carrière, geld, persoonlijke ontwikkeling, tijd voor jezelf en je fysieke omgeving.

Ga op zoek naar de kracht van jouw unieke flow! Je leeft tenslotte maar een keer, toch?!

Herken je jezelf hierin:

 • Je bent nieuwsgierig naar wat er nog meer is
 • Je merkt dat je op een kruispunt staat, maar geen idee welke richting je op wilt
 • Je hebt het idee dat iets je tegenhoudt om je leven voluit te leven
 • Je hebt het gevoel dat je stilstaat en er niet alles uithaalt
 • Je ziet niet wat de volgende (loopbaan) stap moet zijn
 • Je herkent het -is dit het nu?-gevoel
 • Je loopt over van ideeën, maar de beweging blijft uit
 • Je verlangt ernaar je hart te volgen
 • Je hebt een onderbuikgevoel dat er meer is
 • Er is een onrust die je niet kunt plaatsen

Wat maakt deze training tof om aan deel te nemen:

 • Je staat weer aan het roer van jouw eigen leven
 • Je ervaart meer innerlijke rust
 • Hebt vertrouwen in de toekomst
 • Ervaart meer balans
 • Bent weer in beweging
 • Zit lekkerder in je vel
 • Is er weer keuzevrijheid ontstaan
 • Meer in verbinding met jezelf

Wat typeert deze training:

 • Volle aandacht voor jou
 • Energiegenererend
 • Hands-on en praktisch
 • Werken vanuit kracht
 • Je kunt lekker jezelf zijn; veiligheid is voor ons belangrijk
 • Reflectie door terug te kijken vooruit te kunnen
 • In contact zijn met mensen zoals jij!
 • Stappen maken en resultaten boeken
 • Ontwikkeling vanuit zelfkennis

Trainers

Deze training wordt gegeven door Margreet Boekee en Marieke van Beek.

Margreet en Marieke over deze training: 

“Wij zijn ervaringsdeskundigen in bovenstaande thema’s. Ook wij herkennen de twijfel, de zoektocht en gewenste inzichten in het leven. En zetten met vallen en opstaan de stappen in het leven die wij willen zetten. Wij geloven daarbij in eigen kracht, het nemen van verantwoordelijkheid en dat ieder mens nog zoveel meer wijsheid in zich heeft. Wij willen onze geleerde lessen graag met je delen! Zodat ook jij je eigen leven weer kunt verrijken en meer energie hebt”.

Puurlijk © Is dit nu later: start 20 maart 2019

Dag 1 Woensdag 20 maart 2019
Dag 2 Woensdag 10 april 2019
Dag 3 Woensdag 08 mei 2019
Trainers Marieke van Beek en Margreet Boekee
Prijs € 799,– exclusief BTW
Inclusief 3 dagen training, uitgebreide lunch en koffie/thee/water
Beschikbaarheid Nog voldoende plaatsen beschikbaar
Klik hier om je aan te melden voor deze training.

Puurlijk © Is dit nu later: start 21 mei 2019

Dag 1 Dinsdag 21 mei 2019
Dag 2 Dinsdag 04 juni 2019
Dag 3 Dinsdag 02 juli 2019
Trainers Marieke van Beek en Margreet Boekee
Prijs € 799,– exclusief BTW
Inclusief 3 dagen training, uitgebreide lunch en koffie/thee/water
Beschikbaarheid Nog voldoende plaatsen beschikbaar
Klik hier om je aan te melden voor deze training.

Locatie

Deze training wordt aangeboden op de landelijke locatie in Teteringen vlakbij Breda. Deze inspirerende locatie heeft een directe verbinding met de natuur. Hier vindt je meer informatie over deze locatie in Teteringen vlakbij Breda.

Referenties

Marjolein:

‘Wat ben ik blij dat ik ‘ja’ heb gezegd tegen de training. Eigenlijk ‘ja’ heb gezegd tegen mezelf. Ik heb het allemaal ‘voor elkaar’; man, kids, leuke baan en veel vrienden. En diep van binnen was ik toch niet helemaal gelukkig. Ik schaamde me daar wel voor. De training heeft me geleerd dat ik heel erg in verbinding was met anderen, maar niet…met mezelf. Ik ervaar veel meer rust in mijn leven nu, omdat ik mijn keuzes nu veel bewuster kan maken en weet hoe ik goed afgestemd kan zijn op mezelf. Dikke dankjewel, Margreet en Marieke 

 Kjelt: 

‘Ik zat bijna tegen een burn-out aan toen ik deze training ging volgen. Ik zie dat nu eigenlijk pas. De training heeft me geleerd hoe ik mijn grenzen kan aanvoelen en ook in de praktijk kan omzetten in dat wat voor mij belangrijk is. Zonder de verbinding met anderen te verliezen.’ 

 Jet: 

‘Voor mij was de training een vliegwiel, precies op het juiste moment. Wat ik nodig had was focus in plaats van chaos, zoals ik mijn leven ervoer. Ik heb veel inzicht gekregen in dat wat mij diep van binnen stuurt en kan veel beter richting geven in de keuzes die ik maak. Zonder daar weer elke keer op terug te komen. Een eye-opener. Dank!’ 

 Yasmin:

‘Wat zat ik veel in mijn hoofd snap ik nu. Ik was het contact met mijn gevoel helemaal kwijt. Marieke en Margreet zijn toptrainers! Zij hebben me laten zien dat het gevoel er altijd al was en hoe ik daar weer mee in verbinding kan komen. In de training zat veel ervaren en doen en dat was precies wat ik nodig had.’