3 maart 2018

Puurlijk © in verbinding

Puurlijk in verbinding

Tijdens deze workshop leer je hoe je nog meer het aanwezige potentieel kunt benutten en hoe je gebruik kunt maken van eigen wijsheid. Dit doen we aan de hand van de Multiple Brain Integration Techniek, kortweg mBit. mBit is gebaseerd op eeuwenoude wijsheidstradities in combinatie met de meest recente neuro-wetenschappelijke onderzoeken naar onze drie belangrijkste neurale netwerken: in ons hart, onze hersenen en onze buik.

Elk brein heeft zijn eigen taak en talent en als je de breinen op zijn eigen talent inzet, ga je handelen naar wat voor jou belangrijk is, met de mogelijkheden die jij hebt.

 Creativiteit, compassie en moed

We leggen je uit hoe de drie breinen werken en hoe jij jouw breinen optimaal kunt inzetten. Vaak zien we dat wij mensen de informatie van 1 of 2 van de 3 breinen gebruiken. Je kunt je voorstellen dat we hierdoor niet het volledig potentieel benutten dat wij in ons hebben.

In deze workshop stellen we jouw drie breinen centraal en maken gebruik van de wijsheid die jij in je hebt. Creativiteit, Compassie en Moed oftewel jouw hoofd, hart en buikbrein. Hoe meer je gebruik gaat maken van de informatie die deze breien in zich hebben hoe congruenter je besluiten zullen zijn.

Wat je gaat leren

In deze workshop maken we gebruik van alle wijsheid die jij in je hebt. En staan jouw drie breinen centraal.

De volgende uitspraken herken je vast wel:

  • Puurlijk in verbinding trainingIk zit altijd zo in mijn hoofd.’
  • ‘Dat gaat me echt aan het hart.’
  • ‘Ik krijg er buikpijn van als ik eraan denk.’

We leggen je uit hoe de drie breinen werken (hoofd, hart en buik) en hoe jij jouw breinen optimaal kunt inzetten. Want elk brein heeft zijn eigen taak en talent en als je de breinen op zijn eigen talent inzet, ga je handelen naar wat voor jou belangrijk is, met de mogelijkheden die jij hebt. Ook leren we je hoe je optimaal in verbinding komt met je breinen. Aan de hand van diverse oefeningen ga je dit zelf ervaren en kun je de ze technieken na de workshop direct toepassen in de praktijk.

Na de workshop

Na deze workshop weet je:

  • hoe je meer in verbinding kunt zijn
  • hoe je vanuit je hart kunt leven
  • hoe je jouw hoofd kunt gebruiken voor het verkennen van alle mogelijkheden
  • welke stappen je wilt zetten
  • heb je tools om iedere dag meer in balans te kunnen zijn

Trainers

Deze workshop wordt gegeven door Marieke van Beek en Margreet Boekee.

Marieke en Margreet over deze workshop:

“In deze workshop nemen wij je graag mee in deze gave techniek, die echt een aanvulling is voor jouw eigen leven. Alle informatie is al aanwezig in jou. De key is om bewust te worden van deze informatie en de verbinding te maken. Met deze techniek krijg je andere informatie over jezelf dan dat je je misschien wel bewust bent. Meer balans en meer verbinding zullen het resultaat zijn. Iedere keer zijn de reacties zo gaaf na deze workshop!”

Workshops

Puurlijk © in verbinding Woensdag 18 maart 2020 Deze workshop zit VOL!

Meer data volgen binnenkort. Wil je graag deelnemen neem dan gerust contact op!