20 februari 2018

Trainingen

Puurlijk trainingen

De trainingen en workshops die Puurlijk © aanbiedt vinden in Nederland en Spanje op diverse plaatsen op landelijk gelegen locaties plaats. Doel van deze trainingen en workshops is om jou te inspireren en te faciliteren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling die anno nu onontkoombaar is wanneer je jouw volledig potentieel wilt inzetten. Wanneer je volledig  en vooral je puurlijkste leven wilt leven. Met alles wat daar bij hoort.

In ontwikkeling zijn en blijven geeft je de mogelijkheid te groeien. Reflecteren, bijstellen, vallen, opstaan en ontdekken dragen daar volgens ons aan bij. De diversiteit aan trainingen en workshops bied je de mogelijkheid om steeds meer over je zelf te weten te komen, telkens op een andere manier.

Als je altijd doet wat je deed, krijg je altijd wat je kreeg.

De Puurlijk © trainingen en workshops zullen je andere informatie over je zelf opleveren dan je misschien wel gewend bent. Er is namelijk veel meer in jou aanwezig dan je nu wellicht voor mogelijk houdt. Nieuwe inzichten zorgen voor nieuwe energie. En nieuwe energie zorgt voor beweging.

Met onze kennis, ervaring, volle aandacht en enthousiasme nemen we je graag mee om een verdieping te maken. Een verdieping om dichter bij jezelf te komen. Dat doen we door je mee te nemen in bijbehorende theorieën en je veel te laten ervaren. Zo kom je tot nieuwe ontdekkingen en nieuwe inzichten waarmee je verder kunt.