3 maart 2018

Abcoude

Puurlijk Abcoude

De locatie Abcoude waar de Puurlijk.nl © trainingen plaats vinden is gelegen aan de rand van Amsterdam. Het idyllische plaatsje Abcoude is favoriet bij mensen die graag landelijk willen wonen en toch dicht bij de grote stad willen zijn.

Natuurlijke omgeving waarin je je echt midden in de natuur waant. Je kijkt vanaf de locatie op de uitgestrekte weilanden. Op weg naar de locatie rijd je langs een riviertje Het Gein. Dit is een riviertje van ongeveer 6 km lengte gelegen tussen Driemond en Abcoude.

Omgeving van de trainingslocatie

Deze trainingslocaties bevindt zich in een landelijke omgeving. Opvallend genoeg ligt Abcoude onder de rook van Amsterdam. Heel dicht bij de grote stad voel je op deze locatie de rust en ruitme die het landelijke leven typeert.

Faciliteiten op de locatie

De locatie beschikt over twee trainingsruimtes en een lunch- en pauze ruimte. Deze ruimtes hebben een uitkijk naar de paardenbak en de weilanden en zijn erg licht. De kachel en een relax zitje maken het binnen extra comfortabel in de winter. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het buitenterras.

Puurlijk Abcoude

Workshops op deze locatie

Puurlijk © met paarden Donderdag 21 februari 2019 Deze workshop zit VOL!
Puurlijk  © met paarden Dinsdag 12 maart 2019  Deze workshop zit VOL!

Informatie over de Puurlijk © met paarden vind je hier.
Meer data volgen binnenkort. Wil je graag deelnemen neem dan gerust contact op!